Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

СЕНЗАЦИЯ

Прокурорката Зартова била любовница на Мартин Божанов?





Тя се разделила със съпруга си малко, след като поела шефския пост в Софийска районна прокуратура

Доскорошната шефка на Софийската районна прокуратура Невена Зартова, която подаде оставка миналата седмица след обвинението от страна на гръцките бизнесмени Анастасиос Дикос и Йоаким Каламарис, че е поддържала сърдечни отношения с адвокат Владимир Атанасов и че е била част от групата за рекет на Мартин Божанов – Нотариуса, всъщност е била интимна не с мастития юрист, а със застреляния 51-годишен брокер на влияние в съдебната система, става ясно от разкритията, направени от магистрати, пожелали анонимност от съображения за сигурност.

Според думите на прокурор Невена Зартова действително е поддържала близки отношения с адвокат Атанасов, но в качеството си не на негова интимна приятелка, а на любовница на Мартин Божанов – Нотариуса, с когото юристът е бил съдружник в три фирми.

„Прокурор Зартова беше интимна с Мартин Нотариуса още преди да заеме поста административен ръководител на най-голямата прокуратура в България – Софийската районна. Тя беше част от постоянното присъствие в частния клуб на Божанов за магистрати „SS“, помещаващ се в близост до Румънското посолство. Именно Мартин Нотариуса й помогна да се издигне в държавното обвинение с помощта на съдружника си Велимир Атанасов, който пък беше близък с тогавашния главен прокурор Иван Гешев“, разкрива столичен прокурор.

Невена Зартова оглави Софийската районна прокуратура през ноември 2019 г., след като Радослав Димов бе назначен за началник на Апелативната прокуратура в София. Според мълвата, която се носи в магистратските среди, Божанов е платил подкуп в шестцифрена сума, за да устрои любовницата си на шефския пост. Рушветът стигнал до Гешев с посредничеството на Велимир Атанасов, но пари били дадени и на членове на прокурорската колегия във Висшия съдебен съвет, за да не бъде осуетено назначението й.

Скоро след като поела шефския пост в Софийска районна прокуратура, Невена Зартова се разделила с мъжа си – лекар от „Пирогов“, с когото имат три деца. Въпреки, че отдавна не живеят заедно, двамата така и не са се развели официално, твърдят запознати с интимния свят на оплелата се в корупционни скандали държавна обвинителка.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

След като Невена Зартова беше уличена от гръцките бизнесмени Дикос и Каламарис като част от рекетьорската банда на Мартин Божанов – Нотариуса, и посочена като любовница на Велимир Атанасов, тя побърза да подаде оставка като шефка на Софийската районна прокуратура, но поне засега остава редови прокурор. Любопитен детайл е, че в свои телевизионни изяви Зартова потвърди близостта си с адвокат Велимир Атанасов и дори не се постара да опровергае твърденията на гърците, че живеела на семейни начала с юриста.

Това обаче направи самият Велимир Атанасов, който не само отрече интимна близост с прокурор Зартова, но и оповести, че Мартин Божанов и Петьо Петров – Еврото, са били на страната на Каламарис и Дикос в съдебните дела, които те са водили с петролния бос от Стара Загора Атанас Димов. Според думите на Атанасов, той самият бил предупреждаван нееднократно, че ще си има проблеми, ако защитава Атанас Димов по търговските дела с гръцките инвеститори.

„Невена Зартова предпочете да бъде нарочена за любовница на адвокат Велимир Атанасов пред алтернативата истината да изплува и да стане известно, че е топлила от години постелята на Мартин Нотариуса“, коментират в магистратските среди.

Сред колегите си в Софийската районна прокуратура разжалваната прокурорка Зартова е известна с многобройните си пластични операции и естетически хирургически интервенции, за които е плащал Мартин Нотариуса. Държавната обвинителка е уголемявала и стилизирала бюста си два пъти и редовно поставяла хиалуронов мезолифт на устните си, за да им придаде плътност и обем. Заради обсесията си по скъпоструващите разкрасителни процедури, Невена Зартова е известна с прозвището Джукондата.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?





Може да Ви хареса

СВЯТ

Евродепутат на Орбан нападна Урсула: Тя живее в паралелна реалност Европейският съюз не просто пропиля последните пет години, но активно не успя да се...

СВЯТ

Посещението на държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен в Китай е поредната демонстрация на изключителната арогантност и жажда за власт на американския елит. Това...

ПОЛИТИКА

Движението е системна партия, гласуваме закони и регулатори заедно с ПП-ДБ, отвърна водачът на ГЕРБ крадеца Борисов След предстоящите парламентарни избори под никаква форма...

ПОЛИТИКА

50-ият парламент ще е по-различен. Вождът на ГЕРБ очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Не знам г-жа Бориславова като какво длъжностно лице се изказва...