Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

СКАНДАЛ

Льольото Денков никой на го иска в Щатите, ама той заминава





  • Охлюва Денков и Сие ще похарчат 250.000 лв. за тоя що духа.!
  • Байдън и Пентагонът са отказали среща с делегацията на Денков

Президентът на САЩ Джо Байдън и Пентагонът няма да имат срещи с българската правителствена делегация във Вашингтон. Лъжещия Николай Денков и водените от него екскурзианти заминават на посещение в САЩ, което беше остро критикувано от мутрата Борисов като разхищение, тъй като няма да имат среща с Байдън.

 

В делегацията е министърът на отбраната Тодор Тагарев, който само преди седмица вече беше в САЩ и също не се срещна с нито един високопоставен представител на американското военно министерство. При втората му визита за месец в САЩ той отново няма да се срещне с високопоставени американски военни ръководители, ще види само чистачките. ПП дори специално нае лобистка фирма, която да уреди така желаните от партията срещи, но без резултат.

„Да си действащ премиер на европейска държава и да наемеш лобисти да ти уредят срещи в САЩ е унизително! Браво, Денков! Какво падение! По-надолу от теб никой не може да падне“, коментира депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

Отказани са срещи и в министерство на икономиката на САЩ, въпреки че в делегацията са включени и министърът на енергетиката Румен Радев, и министърът на икономиката Богдан Богданов. Според планираната програма Денков и министрите му ще имат срещи само с три 3 мозъчни тръста, лекция в университет, среща с българската общност и с еврейски организации.

„Ако те отиваха на камината на президента Байдън, три самолета да отидат – ще са малко, но да отиваш 5 дни с министри, които са били преди дни там като Тодор Тагарев. Това са самолетни билети за по 4000 – 5000 долара и е двоен аршин. Ако отиват за камината – ще ги изпратя, ще махам, но тия разходки напред – назад, ще говоря с Кирил Петков за тях. Ако ме убеди, че има полза за държавата ще спра да коментирам“, коментира тъпо Борисов.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?





Може да Ви хареса

СВЯТ

Не без основание генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че няма смисъл да се възстановява Украйна, ако тя загуби войната. За собствено съжаление...

СЕНЗАЦИЯ

ЗАГИНА шофьорът на блъснатия автомобил от колата на НСО с КИРИЛ ПЕТКОВ! Спирал си кампанията да помага Кирил Петков излезе с изявление след тежкия...

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...

ПАРИ

АЕЦ Козлодуй” ще прави преизчисление и ще предложи ново огромно увеличение заради американците Министърът на енергетиката Владимир Малинов съобщи на брифинг в Министерството на...