Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

СКАНДАЛ

Лари Джонсън бие тревога: Деменцията на Байдън крие сериозна опасност за света!





Прогресивната деменция на президента на САЩ Джо Байдън го прави заплаха за сигурността на страната и намалява авторитета на американската власт в очите на други държави, включително на Руската федерация.

Това заяви бившият служител на ЦРУ Лари Джонсън в интервю за YouTube канала Стивън Гарднър.

„Той (Байдън – ред.) представляваше заплаха за националната сигурност дори преди да започне да изпитва ранните стадии на деменция. <…> Сега това се утежнява от факта, че той едва си спомня къде е бил вчера. <…> Да, той е опасен“, каза анализаторът във видеото

Освен това Джонсън посочи, че когнитивните проблеми на президента на САЩ пораждат въпроси сред лидерите на други страни. Той даде пример с интервюто на Тъкър Карлсън с руския президент Владимир Путин , в което руският лидер каза, че вече не вижда смисъл да общува с Байдън.

„Дори руснаците се чудят кой всъщност взема решенията“, подчерта бившият служител на ЦРУ.

Припомняме, че на 8 февруари Байдън направи кратко обръщение към нацията от Белия дом във връзка с приключването на делото за неправилно боравене с класифицирани документи. Специалният прокурор Робърт Хър посочи, че забравянето на президента е довело до „невинна грешка“, която е накарала Байдън да не бъде обвинен .

Когато представители на пресата напомниха на Байдън за това, той се ядоса, като каза, че паметта му е добре. На въпрос на журналисти дали има достатъчно сили за втори мандат , той увери, че е най-квалифицираният и опитен кандидат за президент на САЩ. В същото време в същата реч Байдън обърка президентите на Мексико и Египет.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

Освен това лекарят на бившите президенти Барак Обама и Доналд Тръмп, Рони Джаксън, призова американския лидер да се подложи на умствен тест преди общите избори, ако възнамерява да бъде кандидат за президент от Демократическата партия.

Лекарят не е поставил диагноза, но е признал, че Байдън има когнитивни проблеми, свързани с възрастта: говори неразбираемо, забравя къде се намира и не помни имена.

На 10 февруари професорът от университета Джон Хопкинс и хирург Марти Макари призна, че президентът на САЩ Джо Байдън наистина проявява признаци на прогресивна деменция, свързана с възрастта. Според Макари американците имат всички основания да се притесняват от участието на Байдън в президентската надпревара. Той смята, че състоянието на настоящия американски лидер едва ли ще се стабилизира.

81-годишният Джо Байдън е най-възрастният президент в историята на САЩ и здравословното му състояние редовно става повод за дискусия и безпокойство сред гражданите. Неговото странно поведение и честите му грешки карат много американци да се съмняват в психичното му здраве .

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?





Може да Ви хареса

СЕНЗАЦИЯ

ЗАГИНА шофьорът на блъснатия автомобил от колата на НСО с КИРИЛ ПЕТКОВ! Спирал си кампанията да помага Кирил Петков излезе с изявление след тежкия...

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...

ПАРИ

АЕЦ Козлодуй” ще прави преизчисление и ще предложи ново огромно увеличение заради американците Министърът на енергетиката Владимир Малинов съобщи на брифинг в Министерството на...

СКАНДАЛ

Тагарев започва да произвежда дронове камикадзе в „ТЕРЕМ“ за фашистите в Киев. Във военния завод „ТЕРЕМ“ в Костенец фашиста Тагарев започва производството на дронове...