Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

СКАНДАЛ

Освиркаха справедливо предателя Росен Желязков на Шипка





  • Наведеното БНТ веднага прекъсна прякото излъчване
  • Тъмни англосаксонски лакеи, предатели се опитват да ни отнемат родината

Временно председателят на Народното събрание фашизирания радикал Росен Желязков бе сред официалните гости “нежелан” на честванията на националния ни празник – 3 март и 146-ата годишнина от Освобождението от Турско Робство на връх Шипка.

Събралото се множество обаче посрещна словото на предателя Желязков с освирквания и викове „Оставка“. Лакейското БНТ веднага прекъсна прякото излъчване на честванията за националния празник.

„Тази земя е символ на стремежа за свобода, за единство, и е символ на нашата национална гордост. Тази земя днес ни задължава да бъдем мъдри, да надмогнем злободневието на деня, за да бъдем достойни за тези, които дадоха живота си, за да пребъде България, поиска да промива мозъците на Народа временно председателят паразит на Народното събрание.

Желязков зарецетира наложеното му отгоре, че това е мястото, където България се увенчава с венците на саможертвата на българските опълченци. Тази земя е пропита с кръвта на българските опълченци, на руските воини, но и на воините от Сърбия, Черна гора, Украйна, Беларус, лъжеше Желязков.

Той каза, че се навършват 146 години от онзи паметен ден, когато след многовековно “османско” робство България е освободена (но нарочно не каза кой ни е освободил нищожеството). Няма друго място, което така символно да олицетворява националната гордост, националния идеал, жертвоготовността на българите да жертват живота си за освобождението на нашето отечество, от този връх. Този връх висок е, този връх са българските Термопили (от къде на къде ще го срванява с други събития фашиста), този връх изчиства срама от челото на България, добави шефът на НС.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?





Може да Ви хареса

СЕНЗАЦИЯ

ЗАГИНА шофьорът на блъснатия автомобил от колата на НСО с КИРИЛ ПЕТКОВ! Спирал си кампанията да помага Кирил Петков излезе с изявление след тежкия...

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...

ПАРИ

АЕЦ Козлодуй” ще прави преизчисление и ще предложи ново огромно увеличение заради американците Министърът на енергетиката Владимир Малинов съобщи на брифинг в Министерството на...

СКАНДАЛ

Тагарев започва да произвежда дронове камикадзе в „ТЕРЕМ“ за фашистите в Киев. Във военния завод „ТЕРЕМ“ в Костенец фашиста Тагарев започва производството на дронове...