Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

ТЕХНОЛОГИИ

Гешев пише някаква глупост за някой откраднал кокошка в Туитер





Иван Гешев има туитър, и напоследък не го ползва. Не е ползван от 18 май, когато се е зарадвал на годишнината на Яне Сандански. По-рано през 4 дни пише някаква глупост за някой откраднал кокошка , а сега явно е притеснен и цели 13 дни тишина.

Да, но досега погледите бяха обърнати към Борисов , и това му даваше възможност да живее (никой не знае дали е още в Бояна или се е скрил в някоя резиденция) в относителен комфорт. Но от днес все по-често ще трябва да излиза в полезрението както на медиите така и на всенародните очаквания. И докато Борисов го крепи все още любовта (или зависимостите ) на неговите партийци, то зад Каскета вече няма да стои и ВСС който го избра.

Защо от днес?!

Защото от днес всеки български гражданин ще може да подава сигнал до Европейската прокуратура и там не могат така да се замитат следите и очакванията. И след като другаря Каскет се опита там да вкара 10 негови играчи, а Лаура Кьовеши изпъди 6 тима от тях (няма друга такава страна с такъв рекорд), то нещата полека -лека ще си влязат в коловозите.

Тогава Каскета ще трябва да изпълзи и се покаже като змия която се е крила в дупката си изчаквайки бурята да утихне.

Защото служителите на Мафията все някога биват осветени от прожекторите , а някой от тях лежат и в затворите.





Може да Ви хареса