Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

ТЕХНОЛОГИИ

ChatGPT ще се сдобие с вграден генератор на изображения





Уж нямало да ползва стилове на живи художници

Компанията зад най-популярния генератор на текст ChatGPT – OpenAI – обещава скоро да вгради и генератор за изображения в чатбота с изкуствен интелект.

В добавка, това ще бъде DALL-E 3 – нова версия на техния генератор, който бе сред първите подобни на пазара. Според OpenAI той ще разбира по-добре заявките на потребителите, ще анализира по-точно сложни инструкции и ще генерира по-подробни и точни изображения от своя предшественик.

DALL-E 3 обещава да се справи и с някои от предизвикателствата, при които много от досегашните модели се провалят – например човешките ръце.

За жалост генераторът ще бъде достъпен поне в началото само в Plus и Enterprise – т.е. платените версии на ChatGPT. Месечният абонамент за първия план е 20 долара, Enterprise e с цена според нуждите на конкретната компания.

ChatGPT също така ще може да генерира ии подобрява заявки за DALL-E 3, което в момента се счита за важната “творческа” част по генерирането на AI изображения.

Изображенията, генерирани от DALL-E 3, ще са собственост на потребителя. От OpenAI твърдят, че той няма да ползва стилове на художници, които са активни в момента – макар че това е смело твърдение, като се има предвид, че моделът със сигурност е обучаван и с техни творби.

EXPRESS TV

* * *

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА





Може да Ви хареса

АНАЛИЗИ

Майкъл Снайдър: Инфлацията в САЩ излезе извън контрол. Байдън ни води към епичен системен колапс Никога не съм си представял, че някога ще живеем...

АНАЛИЗИ

Пепе Ескобар за “геоикономическата бомба на 2024 г.”: Как Световното мнозинство и БРИКС планират да създадат нова глобална финансова архитектура Пригответе се за това,...

СВЯТ

Не без основание генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че няма смисъл да се възстановява Украйна, ако тя загуби войната. За собствено съжаление...

СЕНЗАЦИЯ

ЗАГИНА шофьорът на блъснатия автомобил от колата на НСО с КИРИЛ ПЕТКОВ! Спирал си кампанията да помага Кирил Петков излезе с изявление след тежкия...