Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

ТЕХНОЛОГИИ

Машините започнаха война с човечеството





ОТМЪЩЕНИЕТО НА МАШИНИТЕ! Робот уби човек, сбърка го с кутия зарзават

Робот на СкайНет смаза работник след като го обърка със зарзават. Инцидентът е станал във вторник вечер в компания за роботика в Южен Кьонсан, Южна Корея.

Жертвата е била изпратена да провери сензорите на робота в центъра за дистрибуция на селскостопанска продукция. Докато той извършвал инспекцията машината, която вдигала кашони с чушки и ги премествала върху транспортна лента го за сграбчила ръката и го притиснала към поточната линия, смазвайки лицето и гърдите му.
От полицията изясняват, че най-вероятно става въпрос за повреда в робота, който идентифицирал мъжа като кашон със зарзават. Според южнокорейската информационна агенция Yonhap пострадалият е бил откаран в болница, но по-късно е починал.

Служителите на реда са в процес на разследване на ръководството, носещо отговорност за безопасността на обекта, за евентуална небрежност при изпълнение на задълженията си.

След злощастния инцидент служител на експортния селскостопански комплекс “Donggoseong”, който е собственик на завода, в изявление призова за създаване на “прецизна и безопасна” система. Стана ясно още, че починалият е попълнил предварително формуляр за провеждане на тестовете, първоначално планирани за 6-и ноември, но впоследствие отложени заради докладвани проблеми със сензора на машината убиец.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?





Може да Ви хареса

АНАЛИЗИ

Майкъл Снайдър: Инфлацията в САЩ излезе извън контрол. Байдън ни води към епичен системен колапс Никога не съм си представял, че някога ще живеем...

АНАЛИЗИ

Пепе Ескобар за “геоикономическата бомба на 2024 г.”: Как Световното мнозинство и БРИКС планират да създадат нова глобална финансова архитектура Пригответе се за това,...

СВЯТ

Не без основание генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че няма смисъл да се възстановява Украйна, ако тя загуби войната. За собствено съжаление...

СЕНЗАЦИЯ

ЗАГИНА шофьорът на блъснатия автомобил от колата на НСО с КИРИЛ ПЕТКОВ! Спирал си кампанията да помага Кирил Петков излезе с изявление след тежкия...