Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

ВОЙНА

САЩ на ръба на гражданска война? Тексас разкри какво се случва…





„Администрацията на Байдън наистина абдикира от отговорността си да прилага законите за имиграцията“, написа в социалната мрежа X губернаторът на Тексас.

Както отбелязва End Wokeness, коалиция от 25 републикански губернатори са подписали съвместно писмо в подкрепа на съпротивата на Тексас.

Получаването на подкрепа започна в сряда, когато губернаторът Кевин Стит написа в X: „Оклахома подкрепя Тексас.“

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

„Ако Конституцията наистина правеше щатите безсилни да се защитят от нашествие, тя нямаше да бъде ратифицирана и Тексас никога нямаше да се присъедини към съюза, когато го направи“, заяви от своя страна в X губернаторът на Флорида Рон ДеСантис и добави: „TX спазва закона, докато Байдън го пренебрегва“.

И, разбира се, не би могло да бъде по-лошо за администрацията на Байдън, която сега е изправена пред перспективата да започне война с Тексас по време на избори, за да запази границата отворена, пише ZeroHedge.

И Wall Street Silver посочи в социалната мрежа X, че Тексас е упълномощен да участва във война, ако бъде нападнат, съгласно член 1, раздел 10, клауза 3 от Конституцията.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?





Може да Ви хареса

АНАЛИЗИ

Майкъл Снайдър: Инфлацията в САЩ излезе извън контрол. Байдън ни води към епичен системен колапс Никога не съм си представял, че някога ще живеем...

АНАЛИЗИ

Пепе Ескобар за “геоикономическата бомба на 2024 г.”: Как Световното мнозинство и БРИКС планират да създадат нова глобална финансова архитектура Пригответе се за това,...

СВЯТ

Не без основание генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че няма смисъл да се възстановява Украйна, ако тя загуби войната. За собствено съжаление...

СЕНЗАЦИЯ

ЗАГИНА шофьорът на блъснатия автомобил от колата на НСО с КИРИЛ ПЕТКОВ! Спирал си кампанията да помага Кирил Петков излезе с изявление след тежкия...