Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

СВЯТ

Губернаторът на Тексас събира милиция, подкрепен от половин Америка





Вече 25 републикански щата публично подкрепиха Тексас в борбата срещу нахлуването на нелегални имигранти и Вашингтон, който отказва да охранява границата на САЩ. Америка се раздели на две.

Губернаторът на Южна Дакота Кристи Ноем обяви готовността си да достави бодлива тел на Тексас за бариери. За Ноем това е повод да се изяви, тъй като е претендент за вицепрезидент на Доналд Тръмп. Самият Тръмп, подобно на Конгреса, също застана на страната на Тексас.

Губернаторът на Тексас Грег Абът свиква лоялни на републиканците сили на Националната гвардия от цялата страна, надявайки се да ги обедини в една милиция. Силите на Национална гвардия в Тексас са 19 000 войници.

Демократите все повече настояват Байдън да федерализира Националната гвардия на Тексас – да я постави под свой контрол и да я изтегли от границата. Губернаторът на щата обаче отказа да приложи федералните имиграционни закони, докато инвазията на нелегални имигранти продължава, което той характеризира като акт на агресия и нахлуване в Тексас.

Ако Грег Абът успее да събере сили на Националната гвардия и от други щати, всички те също ще трябва да бъдат федерализирани. А това би било равнозначно на обявяване на война на цялата републиканска Америка.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?





Може да Ви хареса

СЕНЗАЦИЯ

ЗАГИНА шофьорът на блъснатия автомобил от колата на НСО с КИРИЛ ПЕТКОВ! Спирал си кампанията да помага Кирил Петков излезе с изявление след тежкия...

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...

ПАРИ

АЕЦ Козлодуй” ще прави преизчисление и ще предложи ново огромно увеличение заради американците Министърът на енергетиката Владимир Малинов съобщи на брифинг в Министерството на...

СКАНДАЛ

Тагарев започва да произвежда дронове камикадзе в „ТЕРЕМ“ за фашистите в Киев. Във военния завод „ТЕРЕМ“ в Костенец фашиста Тагарев започва производството на дронове...