Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

ЗАКОН

Какво свърши чучелото наричащо се главен прокурор





Къса памет ли имате българи, че забравихте кой погна италианската и българската мафия едновременно, а това бе главен прокурор Иван Гешев?
Дожкато той не смени Цацров, евроМафията спокойно си тъчеше чергите и у нас в България.
Чий нерегламентиран боклук пристигащ в България спипа Иван Гешев вече като главен прокурор?
Целият на ЕС богатите държави и най-вече ИТАЛИАНСКИЯТ, който италианската политическа и икономическа мафия натресе на новочленката на ЕС Р. България.
Първо започна с внос в държавата ни на всякакви брички, скапани до последно автомобили, бусове и то трета и пета ръка за да ги купуват будалите българи и то на високи цени. Това правеше и Германия, Холандия, Франция, Белгия, но най-вече Италия.
Наредбите на ЕК да се приемат боклуците от различните държави в ЕС за горене или преработка за втора употреба задъэлжи и България да приеме европейският боклук и то безотказно и всякакъв. Защо не го преработва всичкият си боклук великата Германия, а го тръшна в България?
Ами основателката на ЕС Италия?
Италианската мафия нападна българският терен за да си препира мръсните пари и така да построи с тях първите МОЛове.
Никой в държавата ни следствен и регулаторен орган не поиска да узнае от къде текат тези пари за МОЛовете, имат ли легитимност в самата Италия и от кои точно банки текат и се препират, вероятно не само от италианските, а и от американските, от люксембурските, швейцарските, лондонските, германските и френските, офшорки или не, но така беше.
Гешев се нае да се справи именно с двустранното сътрудничество на БГ и италианската Мафия за огромните печалби от БОКЛУКА.
Какви комисионни получаваха премиерите Костов, Кобурготски, Станишев и Борисов за целта?
Колко им платиха от вън за да приемат боклуците на Европа на български терен и той да трови цялата българска нация?
Неудобният Гешев, а, но на кого е неу2добен днес, след като разкри и далаверите на Ахмед Доган за ТЕЦ “Варна” и пристанище “Варна Запад”, за това че Борисов му връчи студеният енергиен резерв за да печели милиони без да произведе и един киловат електроенергия от ТЕЦ”Варна” защото той НЕ РАБОТЕШЕ.
Много неща откри и разкри Гешев за БГ мафията и за това трябва да му се затвори вече устата?????????????????????????
Затвориха я на Сотир Цацаров, ред беше и на Иван Гешев.
Така процедираше БГ политико -икономическата мафия с всички главни прокурори от 1990г. до последният Гешев, както и с Мишо Бирата, с шефа на “Митници”, който “случайно” почина от инфаркт, и още други държавници и политически противници на политическата мафия създадена от БСП, ДПС, СДС, ДСБ, НДСВ, ГЕРБ.
Сега Мария Габриел дава обещание пред президент Радев, че щяла да се постарае много за да обедини именно тези престъпни мафиотски партии за да създадяли стабилно редовно правителство, ама…що стабилно, като иска то да работи само една година, но видно, че през която да излети от главна прокуратера Иван Гешев и то по нейно настояване, щото така искали от ЕС – ЕК.
Гешев им посочи обаче среден пръст и скъса оставката, написана за него, вместо да я подпише.
Браво, Гешев!
Боклуците в държавната ни политика и европейската престъпна сган трябва да горят в пещите за да станат на прах, а не битовият и промишлен евро и български боклук за да се възцари най-после правдата в този европейски континент и за народа на България.
Не случайно и против всякакви правила в ЕС ЕК изпраща еврокомисаря Мария Габриел за премиер на България герберката, която с нищо не допринесе за просперитета на държавата и нацията.
ЕС ожилените особено тези в ЕК умряха от страх от разкритията на главен прокурор Иван Гешев и за тях и за “побратимите ” им в българската политическа мафия.
Прецедент било за ЕС, каза Габриел.
А защо точно и само за България, защо не се намесиха от ЕК и в другите държавни политики на 26тте страни членки?
ЗАЩОТО НИТО ИМАТ ТАКИВА ПРАВА и защото само в България правеха каквото си искат и перяха европарите, които си поделяха с българските политически и бизнес мафиоти, парите на европейските данъкоплатци.
Това правеше и Юнкер, и Меркел, прави го и Лайен, но кой да ги осъди, Вашингтон ли, на когото се подчиняват безпрекословно както и на интересите на НАТО изправени днес срещу Русия за пореден път?

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ





Може да Ви хареса

АНАЛИЗИ

Пепе Ескобар за “геоикономическата бомба на 2024 г.”: Как Световното мнозинство и БРИКС планират да създадат нова глобална финансова архитектура Пригответе се за това,...

СВЯТ

Не без основание генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че няма смисъл да се възстановява Украйна, ако тя загуби войната. За собствено съжаление...

СЕНЗАЦИЯ

ЗАГИНА шофьорът на блъснатия автомобил от колата на НСО с КИРИЛ ПЕТКОВ! Спирал си кампанията да помага Кирил Петков излезе с изявление след тежкия...

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...