Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

ЗАКОН

Васил Божков свален от „Интерпол“, кога става защитен свидетел срещу рекетьорите в ГЕРБ?





Има сделка! Васил Божков е свален от издирване в страницата на Интерпол, показа проверка. Сега вече няма институционална пречка милиардерът да се върне в България като защитен свидетел срещу рекетьорите от ГЕРБ.

От онлайн портала на международната полицейска организация на адрес https://www.interpol.int/ става ясно, че в момента Интерпол издирва 44 разбойници от България, но името на Васил Божков не е сред тях. Юристи коментираха пред Narod.bg, че все пак има вариант хазартният бос все още да е в базата данни, но името му да е скрито.

Ако предположим, че сме в хипотезата „свален от издирване“, това означава, че има договорка между прокуратурата и бизнесмена-беглец, който да се прибере в България като защитен свидетел при пълна гаранция за собствената си неприкосновеност. В замяна най-богатият българин трябва да даде показания за престъпленията на ГЕРБ, на които е пряк свидетел и потърпевш.

От седмица в шайката цари тотална паника, че Божков, притежаващ доказателства за рекет за над 60 млн. лева, ще се върне като защитен свидетел на прокуратурата и тогава измъкване за Бойко Борисов няма да има. Особено след публичната война, която главният прокурор Иван Гешев обяви лично на „лицето Бойко Методиев Борисов“ и на целия „политически боклук“, който представлява завладяната държава.

Източник на Narod.bg разкри, че според плана Черепа е трябвало да кацне в България миналия четвъртък – 18 май, и цялата държава е била на крак.

При развой на събитията според плана на Черепа и прокуратурата можем да станем свидетели на сензационна рокада – Васил Божков се прибира в България, а Бойко Борисов бяга зад граница.

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ





Може да Ви хареса

АНАЛИЗИ

Майкъл Снайдър: Инфлацията в САЩ излезе извън контрол. Байдън ни води към епичен системен колапс Никога не съм си представял, че някога ще живеем...

АНАЛИЗИ

Пепе Ескобар за “геоикономическата бомба на 2024 г.”: Как Световното мнозинство и БРИКС планират да създадат нова глобална финансова архитектура Пригответе се за това,...

СВЯТ

Не без основание генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че няма смисъл да се възстановява Украйна, ако тя загуби войната. За собствено съжаление...

СЕНЗАЦИЯ

ЗАГИНА шофьорът на блъснатия автомобил от колата на НСО с КИРИЛ ПЕТКОВ! Спирал си кампанията да помага Кирил Петков излезе с изявление след тежкия...