Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

EXPRESS TV

Клеър Дейли зверски обиди Урсула. Лепна ѝ прякор: „ФРАУ ГЕНОЦИД“





Ирландският евродепутат Клеър Дейли жестоко обиди председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен само с две думи по време на речта си. Тя я обвини, че подклажда конфликта в Ивицата Газа.

Дейли е лепна определението на фашизираната Урсилу ден преди Коледа.

„Мисля, че изразявам мнението на много европейски граждани, когато казвам: „Не, благодаря ви, фрау Геноцид“, каза пламенната ирландка.

Според Дейли дейността на такива „защитници на демокрацията“ като агресивната фон дер Лайен вече е довела до брутална война и геноцид в ивицата Газа.

Дни по-рано речта на фон дер Лайен на пленарната сесия на Европейския парламент завърши не само с аплодисменти, но и с кучешки лай и смях на нейните колеги. На този ден шефът на ЕК обобщи резултатите от шестмесечното председателство на Испания на Съвета на Европейския съюз.

Припомняме, че в средата на март в емоционално обръщение познатата у нас крайно лява евродепутатка Клеър Дейли нарече „войнолюбци“ колегите си, които подкрепят изпращането на оръжия в Украйна. В края на дебат в Европейския парламент в Страсбург, посветен на засилването на оръжейната помощ за Украйна, тя каза, че украинските жертви са 120 хиляди и още:

„Това са човешки същества. И е срамота липсата на емпатия към обикновените хора, която личи във военната реторика тук. Дебатът се води в посока да поддържаме изпращането на оръжия, така че войната да продължава. И вие, войнолюбци, които седите тук – повръща ми се от вас!“.

Дейли се позова на публикации в западни медии, според които украинските власти масово изпращат на фронта неподготвени хора, а войниците пък масово бягали от бойните позиции.

Клеър Дейли

Тогава казионните медии в България, за които упорито се твърди, че са издръжка на западни фондации, я осъдиха. Нарекоха я комунистка. С времето, думите на Клеър Дейли се оказаха самата истина, която вероятно някога ще проникне в чугунените глави на продажните слугински медии и журналисти в България.

Урсула фон дер Лайен, председател на ЕК

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?





Може да Ви хареса

ВОЙНА

Репутацията е съсипана. Какво пишат западните медии за трофейната изложба в Москва Изложбата на западна бронирана техника, организирана в Москва, предизвика изтерични припадъци в...

АНАЛИЗИ

“Такова е невъзможно да си го представим”. Поставиха съдбовен избор пред Байдън Антиизраелските протести в САЩ може да попречат на преизбирането на Байдън В...

СКАНДАЛ

Прибират му всичко до месец Мълвата носи, че не е изключено в скоро време плеймейтката Светлана Гущерова, по прякор Гонзовица, да стане депутатска съпруга,...

ПОЛИТИКА

Партийци псуват Кирил Петков и Асен Василев: Скандалната Султанка стана лице на ПП 61-годишната баш патриотка напуснала тихомълком редиците на ВМРО и се озовала...