Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

ЗАКОН

Нахлуха в имоти на Божков да търсят връзка с убийството





Започнала е акция в имоти на бизнесмена Васил Божков, като разследващите търсят доказателства, свързани с убийството на Алексей Петров, съобщават източници.

Спецполицаи от Столичната дирекция на МВР и Главна дирекция „Национална полиция“ са влезли на проверка в няколко имота на бизнесмена.

Алексей Петров

След приключване на действията, материалите ще бъдат докладвани на прокуратурата, уточниха пред БТА от Столичната дирекция на вътрешните работи.

През август 2023 г. бизнесменът се завърна в родината след няколко години в Дубай, като срещу него към онзи момент имаше 19 повдигнати обвинения.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

При завръщането си той бе задържан на летището, а после беше пуснат под домашен арест, след като съдът прецени, че няма опасност да се укрие или избяга. Самият Божков твърди, че е бил подлаган на системен рекет от властите, за да запази бизнеса си.

Именно на един от адресите, където се извършват претърсвания и изземвания, Васил Божков изтърпява мярка „домашен арест“ – на столичната улица „Московска“.

Бившият съветник в ДАНС Алексей Петров бе застрелян през август миналата година, докато се разхождаше в столичния квартал „Драгалевци“. Досега извършителят не е открит.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?





Може да Ви хареса

СКАНДАЛ

Прибират му всичко до месец Мълвата носи, че не е изключено в скоро време плеймейтката Светлана Гущерова, по прякор Гонзовица, да стане депутатска съпруга,...

ПОЛИТИКА

Партийци псуват Кирил Петков и Асен Василев: Скандалната Султанка стана лице на ПП 61-годишната баш патриотка напуснала тихомълком редиците на ВМРО и се озовала...

ПОЛИТИКА

Дългото сбогуване с Борисов. Шести път на избори заради него Вождът на ГЕРБ омръзна и вече дори отвращава. Колкото повече остарява, толкова по-неприятен става...

ПАРИ

Кредитори на Украйна си искат лихвите, а тя може да обяви дефолт през август Частните облигационери на Украйна искат Киев да възобнови лихвените плащания...