Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

TV

Борис Джонсън се продава за 1 млн долара/евро/биткойни





Война на реплики избухна между бившия британски премиер Борис Джонсън и американския журналист Тъкър Карлсън, заради твърденията, че бившият премиер е бил готов да даде интервю на журналиста срещу 1 милион долара, пише британското издание The Independent.

Карлсън, който този месец интервюира руския президент Владимир Путин, заявява, че Джонсън е поискал седемцифрена сума за интервю за конфликта между Русия и Украйна.

 

Американският журналист обяви това в интервю пред The Blaze, като част от интервюто е публикувана в социалната мрежа „X“.

„Борис Джонсън ме нарича инструмент на Кремъл или нещо подобно. Затова отправих молба за интервю с Борис Джонсън. Накрая един от съветниците му се върна при мен и ми каза: Ще разговаря с Вас, но това ще ви струва един милион долара. Той иска един милион долара“, обяви американският журналист.

Карлсън сравнява Джонсън с руския президент, като посочва, че „Путин не е поискал милион долара!“

Джонсън обаче оспорва думите на Карлсън като „неверни“, а защитници на бившия премиер твърдят, че той е предложил да участва в интервюто срещу дарение от един милион долара за благотворителни организации на украински ветерани, пише The Independent, като добавя, че бившият британски премиер е нападнал интервюто на Карлсън с Путин, като го е определил като „наръчника на Хитлер“.

Борис Джонсън, бивш министър-председател на Великобритания

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?





Може да Ви хареса

LIFE

Съпругата на Дейвид Бекъм празнува 50-годишен юбилей преди дни Модната дизайнерка и певица Виктория Бекъм празнува с колегите си от Spice Girls в клуб...

ПОЛИТИКА

Лили Иванова вкарала Елена Йончева в ДПС Журналистката пристанала на Илхан Кючюк при гостуването на Примата в Брюксел Елена Йончева: Делян Пеевски ми се...

АНАЛИЗИ

Парите “за Украйна” заплашват да сринат финансова пирамида САЩ Пред очите на целия свят САЩ изпълняват класическа схема за поробване на поредната колония Пари,...

СВЯТ

Телефонно обаждане до Путин даде основните отговори: Иран и Израел са на прага на голяма война Иран и Израел балансират на ръба на открита...